PRACHTIG AAN HET WATER

Omgeving

Terherne

Kampeerboerderij Hettinga ligt in het pittoreske dorp Terherne. Terherne is een ‘eiland’ in de Friese Meren. Het dorp is helemaal omringd door water. Aan de ene kant door het Sneekermeer en aan de andere kant door de Terhernsterpoelen. Dat maakt Terherne de ideale plaats voor een watersportvakantie. Waai lekker uit op het water, vaar naar Sneek, fiets langs de nabijgelegen dorpen Akkrum en Goingarijp, of wandel langs de karakteristieke huisjes in de haven en kies voor een terrasje aan het water. Terherne staat ook wel bekend als het kameleondorp van de avonturen van de tweelingbroers Hielke en Sietse: een must do voor gezinnen!

Terherne heeft talrijke voorzieningen zoals een supermarkt, souvenirwinkel, kledingwinkel, bruin café, snackbar en vele eetgelegenheden. Tijdens het seizoen zijn er ook veel activiteiten in Terherne te beleven. Kijk hier voor het actuele overzicht van evenementen.

Het hart van Friesland bruist!

De Friese meren is een prachtig waterrijk landschap in het midden van Friesland. Het gebied biedt zowel actie als rust. Perfect voor watersport, prachtige fiets en wandelroutes, leuke dagtripjes, veel cultuur en een veelzijdig aanbod in evenementen.

Tips:

En nog veel meer! Kijk voor het volledige aanbod op friesland.nl

Populaire evenementen

Bekijk hier de UITagenda voor de precieze data.