COMBINATIE MET BOERDERIJCAMPING IS MOGELIJK

Groepsaccommodatie

Bent u op zoek naar een prachtige locatie waar u met een grote groep kunt verblijven? Dan bent u bij Kampeerboerderij Hettinga aan het juiste adres!

Onze groepsaccommodatie heeft een minimum van 15 en een maximum van 50 personen per nacht. Er is één groep per keer aanwezig, nooit in combinatie met andere groepen. We zijn geopend vanaf de meivakantie tot en met het eerste weekend van oktober. De groepslocatie bestaat uit een grote slaapzaal, een kleine slaapzaal en een groepsruimte met een volledig uitgeruste keuken om zelf te koken. Het geheel is praktisch en eenvoudig ingericht wat er voor zorgt dat de groepsverblijven low budget kunnen zijn. Het is daardoor extra aantrekkelijk voor verenigingen, groepen, zeilkampen, scouting en families om een back to basic weekend midden in de natuur aan het water te organiseren! Ook is er een mogelijkheid om een combinatie met de camping te maken. De groepslocatie heeft een eigen aanlegsteiger; kinderen kunnen direct zwemmen of het water op!

Schoolreisjes

Schoolreisjes zijn ook mogelijk, deze organiseren we in samenwerking met de Kameleon Terherne. De Kameleon Terherne beheert hiervoor de boekingen. Wilt u weten wat hier de mogelijkheden van zijn, dan verwijzen we u voor meer informatie naar www.kameleonterherne.nl.

Georganiseerde zeilvakanties

Voor georganiseerde zeilvakanties in verschillende leeftijdsgroepen in de zomervakantie werken wij samen met Nivon watersport. Kijk voor meer informatie op www.nivonwatersport.nl.

Uiteraard is er plek om een balletje te trappen of om te helpen bij het melken of voeren van de kalfjes.

Tarieven

Op aanvraag beschikbaar. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0566-689239 of 06-57847937

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij vertellen het u graag!

Voor vragen bel of laat ons u terug bellen.
0566-689239 / 06-57847937

    Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

    Mail ons