COMBINATIE MET BOERDERIJCAMPING IS MOGELIJK

Groepsaccommodatie

Ook onze groepsaccommodatie heeft een eigen aanlegsteiger; kinderen kunnen direct zwemmen of het water op!

We hebben altijd maar één groep tegelijk met een minimum aantal van 15 en maximum van 50 personen per nacht en zijn geopend vanaf de meivakantie tot en met het eerste weekend van oktober. Onze groepsaccommodatie in Terherne beschikt over goed sanitair, een volledig uitgeruste keuken om zelf te koken en heeft draadloos internet. Er is een grote slaapzaal, een kleine slaapzaal en een groepsruimte. Het is allemaal praktisch en eenvoudig ingericht, met weinig luxe, maar wel low budget! Daardoor is de groepsaccommodatie extra aantrekkelijk voor verenigingen, groepen, zeilkampen, scouting en families om een back to basic weekend midden in de natuur te organiseren! Ook een combinatie met de boerderijcamping is mogelijk.

Schoolreisjes zijn ook mogelijk. Deze organiseren wij in samenwerking met Kameleon Terherne, zij doen de boekingen. Kijk voor meer info op www.kameleonterherne.nl.

Voor georganiseerde zeilvakanties in verschillende leeftijdsgroepen in de zomervakantie werken wij samen met Nivon watersport. Kijk voor meer informatie op www.nivonwatersport.nl

Uiteraard is er plek om een balletje te trappen of om te helpen bij het melken of voeren van de kalfjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij vertellen het u graag!

Voor vragen bel of laat ons u terug bellen.
0566-689239 / 06-57847937

    Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

    Mail ons